19 února, 2024

Seznamte se s námi na veletrhu v Las Vegas 27. února!

veletrh


Veletrh NAHB IBS v Las Vegas je oborovou událostí, na které nemůžeme chybět.

Na veletrhu v Las Vegas představíme nejnovější řešení, která splňují nejvyšší standardy z hlediska estetiky, funkčnosti a energetické účinnosti.

– Jsme přesvědčeni, že naše účast na NAHB IBS v Las Vegas posílí naši pozici lídra v truhlářském průmyslu jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni. Je to pro nás nejen příležitost k propagaci značky, ale také k navázání nových obchodních kontaktů a rozšíření našeho vlivu na světové stavební scéně – říká Jakub Głowacki, manažer rozvoje trhu ve společnosti Eko-Okna.

Jako jeden z prezentačních bodů si návštěvníci budou moci prohlédnout COR Vision GALANDAGE, což je hliníkový systém, který umožňuje skrýt jedno, dvě nebo dokonce tři pohyblivá dveřní křídla v sousedních stěnách. Je to způsob, jak dosáhnout otevřeného prostoru v interiéru.



– Na našem stánku budou k vidění také okenní systémy casement přizpůsobené požadavkům amerického trhu. Ty jsou přizpůsobeny specifickým potřebám a preferencím amerických zákazníků a poskytují nejen vynikající izolační vlastnosti, ale také snadné použití a dlouhou životnost. Věříme, že se naše výrobky stanou nedílnou součástí mnoha amerických domů a přinesou nejen funkčnost, ale i krásu a eleganci – přidává Jakub Głowacki.

Na veletrhu představíme také systém hliníkových skládacích dveří MB-86 Fold Line HD, takže obývací pokoj lze spojit s terasou nebo ze dvou menších místností vytvořit jeden prostorný byt.

Chcete-li si vyzvednout vstupenku na veletrh, zaregistrujte se na adrese: www.BuildersShow.com/EkoOknaSA

27.-29. února 2024
Číslo stánku C5635

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů