17 března, 2023

Zavádíme novou variantu profilu se středním těsněním Ideal Neo MD

Okna

Ideal Neo MD
Ideal Neo MD

Jsme hrdí na to, že jsme jako první v Polsku uvedli na trh novou variantu profilu se středovým těsněním – Ideal Neo MD 76 mm. Jako výrobce se snažíme vycházet vstříc potřebám našich zákazníků a neustále se vyvíjíme, abychom jim poskytovali inovativní výrobky nejvyšší kvality.

K nabízenému systému Ideal Neo přibyl systém Ideal Neo MD se středovým těsněním. Tento systém se vyznačuje moderním designem a nízkými hodnotami součinitele U, což se promítá do vysoké tepelné izolace.

– Nová řada oken Ideal Neo se vyznačuje jedinečným designem, který připomíná hliníkové truhlářské výrobky. Konstrukce oken je lehká a umožňuje vytvářet různé tvary, což je velmi zajímavé pro zákazníky, kteří hledají okna s moderním designem a nízkými koeficienty – říká Michał Maciejewski, ředitel divize prodeje a nákupu společnosti Eko-Okna.


 Warianty Ideal Neo


Ideal Neo MD se vyznačuje jedinečným konstrukčním řešením, kdy výška rámu a křídla je pouhých 110 mm. Díky tomu je v místnosti dostatek přirozeného světla, což zvyšuje komfort používání.

Všechny tři varianty: Ideal Neo AD, Ideal Neo MD a energeto neo MD jsou k dispozici pro dobrovolné vytváření nabídek ve všech našich kalkulačních platformách. Podrobnější informace vám poskytne obchodní oddělení společnosti Eko-Okna.

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů