10 ledna, 2024

Univerzální a ekologický. Pohon rolet Yooda 35DS

rolety


Ve světě vnějších rolet existuje pohon, který vyniká svou jednoduchostí, účinností a funkčností pro zítřek. Je to Yooda 35DS, který přináší revoluci v myšlení o automatizovaných stínicích systémech. Od nynějška v sortimentu Eko-Oken.

Yooda 35DS není další solární motor. Jedná se o osvědčenou konstrukci, jejíž výkon lze srovnávat s dlouho ceněnou řadou 35R. Mechanické omezovače umožňují všestranné použití v různých typech rolet, což z něho činí univerzální řešení pro velké množství domů.


Zelené srdce pohonu

Hlavním rysem tohoto pohonu je jeho solární napájení. To je nejen zárukou nižších účtů za elektřinu, ale také projevem zájmu o klima a životní prostředí.


Aktualizace pro téměř každou roletu

Díky své solární funkci nepotřebuje složitou elektroinstalaci, což z něho činí vynikající řešení jak pro nové rolety, které se právě instalují, tak pro aktualizaci ovládání již používaných rolet. Snadno tak můžeme modernizovat výrobky, které byly dosud ovládány manuálně.

Přidělení dálkových ovladačů pro usnadnění ovládání rolety je velmi intuitivní.




Účinné i v krizových situacích

Nízká spotřeba proudu umožňuje napájení pohonu z vestavěné baterie a mechanické koncové spínače umožňují přesné ovládání polohy rolety.

Díky vestavěné baterii se nemusíme obávat nedostatku místa v roletovém boxu. I v případě poruchy umožňuje konektor Micro USB nabíjení baterie pomocí zdroje napájení chytrého telefonu, aniž by bylo nutné otevírat roletový box.

Yooda 35DS je pokročilé a snadno použitelné řešení, které využívá sílu solární energie.

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů