17 července, 2024

Teplé garážové vrata INFINITI Thermo nyní také v systému R

Garážová vrata


INFINITI Thermo R doplňuje nabídku sekčních vrat o produkt s panelem o tloušťce 60 mm.


Snižujeme náklady na vytápění v každém domě

– Při současných nákladech na vytápění domů si nemůžeme dovolit, aby garážová vrata generovala tepelné ztráty – zdůrazňuje Janusz Fałowski, ředitel výroby vrat. – Proto jsme do naší nabídky již zavedli INFINITI Thermo F a nyní ji doplňujeme o systém R, tedy řešení vybavené torzními pružinami umístěnými vzadu.

Garážová vrata INFINITI Thermo R umožňují využít nejlepší řešení i tam, kde překlad není dostatečný pro použití systému F. Pro systém F je potřeba 200 mm, pro R – 150 mm. Kromě toho se rozdíly omezují na maximální šířku vrat R, která je o 500 mm menší.


Síla panelu 60 mm

– Naší nejdůležitější inovací u vrat INFINITI Thermo je zavedení panelů o tloušťce 60 mm po celé jejich výšce – říká Przemysław Kuczera, konstruktér sekčních vrat. – Dalších 20 mm tloušťky panelu ve srovnání s dosavadním standardem 40 mm nás výrazně přibližuje k udržení tepla uvnitř garáže. Součinitel prostupu tepla panelu 0,36 W/m²K nás řadí mezi lídry v této oblasti.

Použití nového panelu přináší měřitelné efekty. Garážová vrata INFINITI Thermo o rozměrech 5000 x 2500 mm se vyznačují tepelnou prostupností U = 0,81 W/m²K, což je hodnota srovnatelná s velmi dobrými okenními systémy a řadí je do absolutní světové špičky z hlediska snižování energetických ztrát. Důležité je zde také rozsáhlé těsnění. Mezi panely používáme dvojité těsnění a dvouplášťové těsnění po obvodu vytváří malou, ale velmi účinnou tepelnou komoru.


Bezpečná, trvanlivá a mimořádně pohodlná obsluha

Bezpečnost je při navrhování všech našich produktů prioritou. Nejinak je tomu u INFINITI Thermo R. Konstrukce panelu se zámkem splňujícím funkci FINGER PROTECTION chrání naše prsty. Použité jištění proti následkům prasknutí pružin zabraňuje nekontrolovanému pádu vrat a amperometrické měření síly, kterým jsou pohony vybaveny, chrání před následky stlačení.

– Naše vrata jsou nákupem na dlouhá léta. Jediným prvkem, který bude v horizontu cca deseti let vyžadovat výměnu, jsou torzní pružiny zvedající váhu vrat. INFINITI Thermo R je dimenzováno na 25 000 cyklů bezporuchového provozu – zdůrazňuje ředitel Fałowski.

Sekční vrata INFINITI, včetně INFINITI Thermo R, jsou k dispozici s bohatou výbavou. Vybrat si můžete z různých pohonů, mechanismů ovládání, příslušenství typu záložních baterií, a dokonce je připojit k systému chytré domácnosti a ovládat je chytrým telefonem. Spolu s efektním barevným provedením a dekorativními intarziemi, pro které se může rozhodnout každý investor, budou po mnoho let mimořádně užitečnou vizitkou každého domu.

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067