20 srpna, 2024

Systém montáže parapetů SMART

Okna


Systém SMART umožňuje instalaci parapetu až na samém konci projektu, což řeší mnoho praktických problémů, se kterými se dosud investoři potýkali.

Instalace parapetu v rané fázi projektu vždy znamenala riziko. Znečištění během stavebních prací bylo běžné a často došlo k poškození, které vyžadovalo výměnu. Samotná výměna byla také komplikovaná operace, která často vedla k poškození fasády. Díky systému SMART je to nyní minulostí.

SMART je patentovaný systém pro montáž ocelových a hliníkových parapetů, který eliminuje pevné spojení mezi parapety a fasádou. Prostor pro instalaci parapetu je připraven během montáže okna. Operace zahrnuje efektivní odvodnění a utěsnění a parapet se instaluje až na konci projektu.

Není ani nutné měřit okenní otvor na stavbě, protože parapet je vždy o 10–15 mm užší než okno a tolerance velikosti v systému SMART je až 20 mm.

Parapet nebude během výstavby poškozen, jeho instalace je rychlá a jednoduchá, a případná výměna nepoškodí fasádu, což umožňuje snadnou výměnu, například po přemalování fasády na jinou barvu.




Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067