06 května, 2024

Rozšiřujeme náš sortiment garážových vrat o ocelová křídlová vrata Unico a Presto

garážová vrata


Krátce po premiéře INFINITI Thermo, sekčních garážových vrat s 60 mm výplní pro lepší tepelnou izolaci, se můžeme pochlubit dalšími debuty v kategorii garážových vrat. Nabídka se právě rozšířila o křídlové brány Unico a Presto.

Unico a Presto nejsou přímými konkurenty INFINITI, ale spíše nabídkou pro ty, kteří nemohou nebo nechtějí používat sekční vrata. Dokážou efektivně plnit své funkce, jsou cenově dostupné a použití výplní ze sekčních vrat otevírá mnoho možností.

– Základem nových bran je robustní skelet z pozinkovaných ocelových profilů o tloušťce 1,5 mm nebo 2,0 mm v závislosti na zvoleném systému – představuje nové výrobky Sebastian Kostka, produktový manažer ocelových oken, který bude mít na starosti ocelové brány.

Presto je tzv. studený systém, u kterého lze dosáhnout součinitele prostupu tepla 2,78 W/m²K. U teplého systému Unico, který je vybaven tepelnou vložkou, klesá tato hodnota na 2,02 W/m²K. Ačkoli se nejedná o hodnoty, které nabízejí dveře INFINITI Thermo, jde nepochybně o dobrý výsledek.

– Brány Unico a Presto nabízíme především tam, kde konstrukce garáže neumožňuje použití sekčních vrat – vysvětluje Janusz Fałowski, ředitel výroby bran. – Jediným důležitým požadavkem pro křídlová vrata je dostupnost volného prostoru před garáží pro pohyblivá křídla. 

Nové dveře lze instalovat dvěma způsoby: buď do otvoru, nebo lícováním křídel se stěnou. První možnost omezuje úhel jejich otevření na 90°, zatímco druhá umožňuje jejich otevření mnohem více, až na 180°.

– Oba modely vrat mají dobře známé a ceněné panely ze sekčních vrat. Jsou pro ně k dispozici stejné možnosti barev a dýh jako pro vrata INFINITI. Postupně zavádíme i další možnosti, například prosklení – říká Sebastian Kostka.

Nezáleží na tom, zda stavebník nemůže použít sekční vrata nebo mu prostě lépe vyhovují vrata výklopná, Unico a Presto mu umožní efektivně zabezpečit garáž a budou trvalou ozdobou celého domu po dlouhá léta. 

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů