12 dubna, 2024

Rozšíření sortimentu o lofotvý posuvný systém: 2000 Corredera

Posuvné systémy


Rozšiřujeme naši nabídku hliníkových posuvných systémů o model 2000 Corredera od společnosti Cortizo. Nová řada umožňuje konstruovat až šestikřídlá okna a dveře. Jsou ideální pro interiéry domácností a kanceláří, protože poskytují mnoho designových možností a krásně prosvětlují místnosti.

Jedná se o další loft systém od společnosti Eko-Okna. Bouráme tradiční stěny a volíme maximální světlo v nápadném, ale elegantním průmyslovém designu. Tím však příběh nekončí. Otevíráme prostor tím nejpohodlnějším způsobem pro uživatele: posuvným systémem. Takto lze v kostce shrnout Loft.


Perfektně přizpůsobené vašim potřebám

Stěny systému jsou vyrobeny z odolného hliníku a skla. Zesílená konstrukce zlepšuje statické parametry na takovou úroveň, že si můžeme bez problémů objednat i šestikřídlou konstrukci stěny. Jedna nebo dvě části budou pohyblivé a právě ty budou měnit konfiguraci místnosti v závislosti na našich aktuálních potřebách. 

– Byty, lofty, domy, kanceláře, komerční prostory... Je těžké najít místo, kde by 2000 Corredera nezaujala svou funkčností a designem. Pokud chcete místnost ztišit, stačí zvolit dvojsklo. Zákazníci nejčastěji volí tuto variantu pro koupelny, ložnice a konferenční místnosti," říká Przemyslaw Bieda, obchodní ředitel pro Polsko. 


Styl, který hledáte

Hliník nabízí obrovské možnosti povrchové úpravy a v tomto případě tomu není jinak. Na začátku můžeme počítat s plnou paletou barev RAL a pak už to bude mnohem zajímavější. 

– Investor si může vybrat mezi dveřními křídly rovnými nebo zaoblenými, s hladkým a strukturovaným povrchem, eloxovaným nebo pokrytým lakem imitujícím dřevo – uvádí rozsáhlý seznam možností Michał Obrusnik, produktový manažer hliníku ve společnosti Eko-Okna. 

Pokud chceme ještě minimalističtější styl, můžeme systém vybavit doplňkem GALANDAGE, díky kterému se pohyblivé listy schovají do zdi.

Samotný hliník kromě elegantního, průmyslového charakteru zaručuje snadnou práci s výrobkem a bez obav z koroze.


Snadné ovládání 

Snadné ovládání je ovlivněno především posuvným charakterem modelu 2000 Corredera. Systém může mít až tři dráhy.

Maximální hmotnost křídla je 100 kilogramů, což umožňuje bezpečné obsluhování velkých zasklení. 

A když už o nich mluvíme, zasklení s jednoduchým a dvojitým paketem do 17 mm umožňuje pohodlné oddělení místností a flexibilní ovládání akustiky.

Maximální rozměry dveřních křídel jsou 2600 mm na výšku a 1600 mm na šířku, díky čemuž se produkt bude hodit do většiny interiérů, soukromých i komerčních.

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů