08 srpna, 2024

Překryvné panely z PVC: První Volba pro Moderní Dům

Dveře


Nedávno představené PVC překryvné panely pro vchodové dveře jsou zároveň završení naší nabídky a nová první volba pro mnoho domů – bezrámové dveře.

Naše nové panely jsou takzvané jednostranné překryvné panely, což znamená, že na teplé a odolné jádro je zvenčí nalepen překryvný panel z GFK. „Je to neuvěřitelně odolný materiál, podobný nátěrům používaným na trupech lodí a letadel," vysvětluje Mirosław Zimny, vedoucí technologického oddělení.

Překryvné panely pro vchodové dveře jsou dokonale hladké na celém povrchu a mohou být libovolně opracovány. Umožňují umístění teplých, dokonce trojskelných oken, frézování pilastrů lakovaných v jakékoliv barvě a aplikaci vložek z nerezové oceli zarovnaných s povrchem panelu. Mohou být dokončeny barevnými laky nebo efektními fóliemi.

„Překryvné panely nabízejí fenomenální užitné vlastnosti za rozumné ceny," zdůrazňuje Marzena Bauerek, vedoucí marketingového oddělení. „Jsou to dveře pro každý dům, včetně pasivních domů, a bohatství designů, které navíc mohou být přizpůsobeny vašim potřebám, umožňuje jejich přizpůsobení každému stylu."

Zveme vás k seznámení se s technickými detaily nabídky na našem portálu znalostí a inspirace pro distributory, benefit Eko-Okna. Naše obchodní zástupci jsou připraveni poskytnout komplexní podporu.

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067