17 března, 2023

Představujeme Unico XS, teplé ocelové dveře, které lze otevírat i směrem ven

dveře


Vchodové dveře v systému Unico XS jsou pohodlnou a teplou variantou, která se vyznačuje možností otevírání dovnitř i ven.

– Systém Unico XS je jednou z nejzajímavějších novinek společnosti Eko-Okna, a to nejen kvůli funkci, kterou plní – vtipkuje Michał Maciejewski, ředitel divize prodeje a nákupu. – Velký význam pro jejich estetiku a použitelnost má skutečnost, že je lze otevírat směrem ven. Při tomto uspořádání se vítr, který běžně vyfukuje teplo z interiéru, stává spojencem členů domácnosti tím, že tlačí na těsnění dveří, a zlepšuje tak jejich těsnost.

Tepelná vložka z nerezové oceli je hlavní příčinou tepla, které dveře Unico XS nabízejí. Díky tomu se jedná o dveře vhodné pro energeticky úsporné domy. Důležité je také použití dvousložkového těsnění ze syntetického kaučuku EPDM, které je vysoce odolné vůči působení času a neztrácí rychle své vlastnosti. 


– Pozinkované ocelové profily, jejichž svary jsou navíc broušené a leštěné, umožňují vytvářet velké konstrukce – zdůrazňuje ředitel Maciejewski. Práškové lakování v paletě RAL a možnost použití zasklení a aluline panelů zaručuje, že se skvěle hodí k moderní i tradiční výstavbě.

Nejdůležitější parametry:

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů