20 února, 2024

Představujeme INFINITI Thermo, sekční garážová vrata s 60 mm panelem

Garážová vrata


Dlouho očekávané panely o tloušťce 60 mm jsou nyní k dispozici našim zákazníkům. Nastal čas pro nový standard na trhu garážových vrat.

Dobře známá a oceňovaná garážová vrata INFINITI mají již nyní dobrou tepelnou izolaci. Rostoucí ceny energií však vyžadují, abychom šli ještě o krok dál. Proto jsme naši nabídku rozšířili o vrata INFINITI Thermo, jejichž charakteristickým znakem je především 60 mm silný panel.


Není zde prostor pro kompromisy

– Na INFINITI Thermo pracujeme usilovně už dlouho a nešetříme úsilím, protože je to něco, co může být pro Eko-Okna novým otevřením na trhu garážových vrat – Janusz Fałowski, ředitel výroby garážových vrat, neskrývá své nadšení. – Zavedení 60 mm silného panelu se součinitelem prostupu tepla pouhých 0,36 W/m²K, umožňuje vytvářet skutečně teplé brány, na což upozorňujeme již v názvu nového výrobku.

INFINITI Thermo je odpovědí na poptávku na trhu. V garáži je sice přirozeně povolena o něco nižší teplota, ale pokud se jedná o místnost spojenou s budovou, její nadměrné ochlazování vede ke ztrátám energie pro celý dům. Čím chladnější je garáž, tím vyšší jsou náklady na vytápění budovy.

– Zákazníci požadovali, abychom v této oblasti jednali, a společnost Eko-Okna tuto výzvu přijala – zdůrazňuje ředitel Fałowski.


Izolace a těsnost

– Bramy Vrata Thermo jsou teplejší především díky použití účinně izolujícího panelu – vysvětluje Przemysław Kuczera, technolog/konstruktér sekčních vrat. – Zvětšili jsme jeho tloušťku na 60 mm, což nám umožňuje použít více izolačního materiálu mezi ocelovými plechy. Jedná se o zcela pozitivní změnu, která nemá negativní vliv na žádný aspekt fungování brány.

Ani takto výrazné snížení součinitele prostupu tepla by nebylo účinné, pokud by nebylo zajištěno, že vrata jsou dostatečně vzduchotěsná. Mezi panely se objevují dvojitá těsnění, která zajišťují jejich spojení, a po obvodu je umístěno dvoubřité těsnění se speciální tepelnou komorou.

– Velmi mi záleželo na tom, aby se v našich těsněních objevila tepelná komora – zdůrazňuje ředitel Fałowski. – To je něco, co nás odlišuje od konkurence a co opravdu účinně funguje při snižování tepelných ztrát.

– Dalším důležitým aspektem je, že panel, který používáme, má tloušťku 60 mm po celé výšce panelu, včetně jeho zámku – dodává Przemysław Kuczera. – INFINITI Thermo je výrobek, u kterého minimalizujeme výskyt tepelných mostů ve vratech, čímž získáváme konkurenceschopnost.

Sekční vrata INFINITI Thermo jsou v současné době k dispozici v systému F (torzní pružiny vpředu). Brzy bude možné objednat další systémy INFINITI.

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů