25 června, 2024

Okna a dveře COR 70 Industrial pro milovníky hliníku inspirovaného ocelí

Okna


Představujeme nový okenní a dveřní systém COR 70 Industrial. Kombinuje špičkovou kvalitu povrchové úpravy a vynikající tepelný výkon s atraktivní cenou

Systém COR 70 Industrial se vyznačuje minimalistickým designem, který odkazuje na estetiku oceli. To mu umožňuje zapadnout do neotřelých moderních prostor, které se vymykají jednoduchým schématům.


Technika pro teplo

COR 70 Industrial je teplé řešení, vybavené tepelnou vložkou o šířce až 35 mm. Umožňuje použití pokročilých trojskel, což vede k tepelným vlastnostem vhodným i pro pasivní budovy.

Konstrukce oken, zejména použití skel, také zajišťuje vynikající zvukovou izolaci, což je neocenitelné v velkých městech.


Flexibilita v navrhování

Doplňkem oken jsou dveře COR 70 Industrial. Nabízejí stejně atraktivní styl a lze je také vybavit kováními otvíranými ven. Funkčnost, kterou nabízejí, neustále získává na popularitě.

Kontaktujte naše obchodní oddělení, abyste se dozvěděli podrobnosti o nabídce, a připomínáme vám platformu benefit, kde jsou k dispozici podrobné technické informace o všech našich systémech.

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067