10 ledna, 2024

Okenní ventilátory pro plastová okna pro zdravý dům

Okna


Tepelný komfort a zdraví obyvatel domu jsou prioritou. Přenos tepla a těsnost jsou klíčovými faktory při nákupu plastových oken, ale je třeba si uvědomit, že budova potřebuje odpovídající ventilaci. Tu zajistí ventilační jednotky Eko-Oken, z nichž nabízíme až 11 modelů.

Mají malé rozměry, jsou minimalisticky navrženy a hodí se do každého interiéru. Okenní ventilátory, někdy nazývané také difuzory, jsou vlastně doplňky k oknům. Největší význam však má funkce, kterou plní.

– Jsou klíčovými součástmi okna. Umožňují efektivní výměnu vzduchu, eliminují nepříjemné pachy a vlhkost, která vážně poškozuje zdi budovy a zdraví jejích obyvatel. Díky instalaci okenních ventilátorů můžeme zažívat čerstvý a čistý vzduch i při zavřených oknech – říká Sebastian Zieliński, Vedoucí technolog – technický poradce ve společnosti Eko-Okna.

Chybějící ventilační jednotky způsobují nevhodnou cirkulaci vzduchu, co často vede k významnému zvýšení úrovně vlhkosti v místnosti. V důsledku toho se rozvíjí plíseň a další mikroorganismy, které napadají stěny, nábytek a dokonce i oblečení.

V naší nabídce je 11 různých modelů difuzorů, které si můžete přizpůsobit. Představují čtyři typy výrobků:

Všechny jsou regulovány diferenčním tlakem a dvoustupňovou ruční regulací. Vyznačují se snadnou obsluhou a údržbou. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a zaručují trvanlivost a spolehlivost po mnoho let. 

Výběrem ventilátorů Eko-Okna investujete nejen do moderních řešení, ale také do pohody své a svých blízkých.

Další informace naleznete zde: https://ekookna-cesko.cz/ekocz/produkty/ventilatory

Neváhejte se obrátit na svého prodejního poradce. 

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů