26 února, 2024

Nové kování Alversa PS s bezpečnou mikroventilací

Posuvné systémy


Představujeme řešení pro terasové dveře, které umožňuje větrání místností při zachování vysokých bezpečnostních standardů.

Když chcete do svého domova vpustit trochu čerstvého vzduchu, otočte klikou terasových dveří do režimu mikroventilace. S kováním Alversa PS je to mnohem efektivnější než s jiným kováním.

– Mezera o šířce cca 6 mm, zvenčí téměř neviditelná, zajišťuje lepší výměnu vzduchu v celé místnosti a snižuje její nadměrné ochlazování – říká Krzysztof Mroczek, vedoucí specialista z oddělení nákupu.

V takové situaci je naše ochrana proti vloupání teoreticky snížena. Kování Alversa PS však tento problém kompenzuje a zajišťuje, že výrobek odolá pokusům o násilné otevření pomocí nástrojů, jako je šroubovák, kleště nebo malá ruční pilka.


Bezpečnost především

Na čem je tato ochrana založena? Standardně se používají čtyři bezpečnostní body. Můžeme si vybrat kliky s tlačítkem nebo s klíčem. Dále se vyplatí objednat ochranu proti otevření kliky a upevňovací šrouby, hřibové zámky a bezpečnostní západky, které zajistí, že se nepovolané osoby nedostanou tak snadno do interiéru. Volitelně můžeme použít i kování třídy RC 2.


Pohodlí pro každého

Díky snadnému a intuitivnímu otevírání křídel s nimi mohou bez problémů manipulovat i děti a starší lidé.

– Nabízíme různé vzory a směry otevírání, díky kterým lze prostor maximálně přizpůsobit preferencím zákazníka. Klika v libovolné poloze umožňuje dveře pevně zavřít, aby se v místnosti udrželo příjemné teplo, nebo je otevřít, když je potřeba čerstvý vzduch – dodává Krzysztof Mroczek.

Tím ale překvapení nekončí. Otáčení klíčem bez ohledu na polohu kliky dále zvyšuje odolnost proti vloupání.


Ještě lepší systémy patio (psk) pro terasy

Kování Alversa PS je kombinací bezpečnosti a pohodlí, kterou si zaslouží každý zákazník systému Eko-Okna. Díky nim mohou výklopně-posuvné a paralelně otevírané systémy zvládnout ještě více.

Prodejní poradci společnosti Eko-Okna s vámi rádi proberou podrobnosti.

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů