25 ledna, 2023

Norm Slide – ocelový minimalismus v nejlepší formě!

Ocelová systémy

Norm Slide
Norm Slide

Objevte nejnovější systém posuvných dveří v naší nabídce z vysoce kvalitní oceli. Je to vynikající alternativa k posuvným systémům z PVC, hliníku nebo dřeva.

Interiérové dveře Norm Slide se vyznačují mimořádnou odolností použitého materiálu a loftovým designem. Jejich nespornou výhodou je, že je lze namontovat nejen na zeď, ale i na strop. Systém se může skládat z jednoduchých nebo dvojitých ocelových posuvných dveří. Díky špičkovému příslušenství je Norm Slide nejen estetický, ale také pohodlný při používání.

– K široké nabídce posuvných systémů ze dřeva, hliníku nebo PVC se přidává ocel. Nové vnitřní dveře Norm Slide mají vysoké pevnostní parametry a díky tomu umožňují použití štíhlých profilů. – říká Michal Maciejewski, generální ředitel divize obchodu a nákupu.

Vnitřní posuvné dveře jsou praktičtější než klasické dveře, zejména v malých bytech, nepřehledných interiérech a úzkých chodbách. Navzdory zdání není pohodlí a funkčnost jedinou výhodou těchto dveří. Jedná se také o zajímavé a neobvyklé uspořádání prostoru, který lze rozdělit pomocí křídel dveří Norm Slide. 


Parametry:

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů