29 března, 2024

Loftový skládací systém: rozdělení prostoru v tom nejlepším stylu

skládací systém


Trh si zamiloval loftový styl a nedostatek vhodně velkých bytů nás vyzývá k chytrému rozdělení prostoru. Eko-Okna tyto trendy spojuje a nabízí prosklený skládací systém, zdobený mřížky a na ocelových profilech. Vítejte v řadě Loft.

Harmonikový systém je ideální všude tam, kde je potřeba flexibilita při navrhování interiéru. Díky jednoduchému skládacímu mechanismu můžeme během chvilky rozdělit prostor podle našich potřeb. Je ideálním řešením pro restaurace a kanceláře, stejně jako pro moderní byty, kde záleží na funkčnosti a stylu.


Kombinace protikladů pro mimořádný design

– Jeho úžasný vzhled je výsledkem kombinace lehkosti zasklení o tloušťce 6 mm nebo 8 mm a odolnosti oceli, jakož i zpestření výrobku dekorativními nalepovacími mřížkami. Místnosti získávají na stylové konzistenci a objevuje se optický efekt prostornosti – říká Sebastian Kostka, produktový manažer společnosti Eko-Oknach.

Obrovské prosklení na každém křídle dodává interiéru postindustriální, extrémně módní charakter a vnáší do místností dostatek přirozeného světla. To by nebylo možné, pokud by byly použity standardní dveře nebo kdyby byla budova rozdělena zdí.


Styl, který vydrží léta

Jemné mřížky o šířce pouhých 20 mm dodávají designu eleganci a najdou uplatnění v loftových, historických, skandinávských, rustikálních i klasických interiérech. Klíčovým prvkem tohoto výrobku je personalizace, a proto se šambrány mohou na každém křídle objevit ve zcela odlišných konfiguracích.

Individuální charakter lze získat výběrem libovolné barvy profilu. Šalvějově zelená, která bude sdílet obývací pokoj s domácí kanceláří, nebo červená, která se hodí do pařížské kavárny? Systémové profily jsou práškově lakovány v barvě RAL dle vašeho výběru, takže budou mít intenzivní odstín i ve slunných místnostech.

– Bezfalcové dveře navíc působí esteticky, protože křídlo je v jedné rovině s rámem a díky prosklení působí interiér celistvě a prostorně i v zavřeném stavu – dodává Sebastian Kostka.

Loftový styl, který se stal ikonou interiérového designu, se nyní může stát součástí našeho domova nebo pracoviště díky harmonikovému systému od Eko-okna. Pojďme dnes společně znovu objevit funkčnost a design.

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů