14 února, 2023

Jak se mění prodej ve stavebnictví?


Nejprve pandemie a poté politická situace značně ztížily obchodní rozhodování v našem odvětví. Co lze tedy udělat pro snížení rizika špatného rozhodnutí? Základem je analýza trhu. K tomu je vhodné využít různé dostupné zprávy, včetně dalšího vydání zprávy o prodeji a marketingu společnosti Eko-Okna "Vývoj B2B prodeje ve stavebnictví".

V tomto článku najdete odpovědi na tyto otázky:


Jaký byl trh e-commerce v roce 2022?

Uplynulý rok se zapsal do historie jako období pomalého návratu k „normalitě”. Každý si tak mohl vybrat, zda bude nakupovat v kamenném obchodě, nebo online. Zdálo by se, že zákazníci zanechají nakupování online a stejně jako před pandemií budou spíše volit nákupy v kamenných obchodech. Realita v roce 2022 ukázala něco jiného. Trh e-commerce totiž stále roste, o čemž svědčí 3% nárůst od roku 2021.1

A jak se změnil proces nákupu v odvětví oken a dveří? To se dozvíte ve zprávě, kterou si můžete stáhnout zde.




Jakým směrem se váš trh vyvíjí?

Víte, jaké faktory podporují nákupy online ve vaší zemi? Jak se uživatelé internetu dozvědí o nové značce nebo nabídce produktů? Nebo vás zajímá, jak se vyvíjel zájem o vybrané produkty z naší oblasti v online vyhledávání? Tyto informace najdete v naší zprávě.

Navíc zpráva „Vývoj B2B prodeje ve stavebnictví” uvádí údaje pro 11 evropských trhů. Díky tomu můžete sledovat vývoj prodejních trendů a přizpůsobit své obchodní aktivity podle zvolené země.


Kam směřuje prodej?

Ve zprávě společnosti Eko-Okna se dozvíte nejen prognózy pro rok 2023, ale také to, jak můžete podniknout strategické kroky, které budou důležité pro získání konkurenční výhody v tomto roce. Navíc ve zprávě najdete různá řešení, která vám usnadní získávání nových zákazníků.

„Podle prognóz bude rok 2023 rokem, kdy bude převládat hybridní prodej ("no-line" e-commerce). (...) To znamená, že jak v internetovém, tak v tradičním obchodě bude důležitá optimalizace nákupního procesu z hlediska rychlosti a jednoduchosti.”


Kde si můžete stáhnout naši zprávu?

Zpráva „Vývoj B2B prodeje ve stavebnictví” je komplexní publikací, která poskytuje informace o našem odvětví. Pokud chcete zjistit, jak se váš trh vyvíjí, a získat nový pohled na své podnikání, stojí za to si ji stáhnout. Můžete tak učinit zde.

1. Zpráva Komory elektronického obchodování „Omni-commerce. Kupuji pohodlně 2022”

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů