26 května, 2023

INFINITI ZERO. Nový systém montáže vrat

Garážová vrata


Tradiční vrata často omezují možnosti designu kvůli potřebě bočního prostoru. INFINITI ZERO však nově definuje standardy v oblasti sekčních vrat a otevírá majitelům garáží zcela nové perspektivy.

INFINITI ZERO ukončuje problémy s bočním prostorem při montáži sekčních vrat. Díky pokročilým technologiím a inovativním komponentům umožňují tato vrata instalaci bez nutnosti volného prostoru na bočních stěnách a bez nadpraží. To znamená, že vrata lze namontovat i do garáží, kde je velmi omezený prostor nebo prakticky žádný prostor.

Estetický vnější design je další předností nové varianty INFINITI. Maskovací profily, které jsou součástí systému, dodávají vratům elegantní a harmonický vzhled. Díky tomu se skvěle hodí jak pro moderní architektonické návrhy, tak pro modernizaci stávajících garáží.

Důležitou výhodou INFINITI ZERO je také flexibilní instalace. Systém umožňuje instalaci vrat jak na stěnu, tak na strop. Standardní šířka vrat je až 3,17 m a výška 3 m. Zákazníkům, kteří mají potřebu objednat bránu větších rozměrů, však nabízíme individuální konzultaci s naším technologem, který jistě najde to nejlepší řešení.

INFINITI ZERO je nejen řešením pro renovaci sekčních vrat, ale také symbolem nových možností a svobody v designu garáží. Díky této inovativní variantě si může každý užívat krásu a funkčnost vrat bez ohledu na prostorové omezení. Skutečná revoluce, která mění náš pohled na garážová vrata.

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů