13 března, 2024

Guten Tag! Jedeme na FENSTERBAU FRONTALE 2024 v Norimberku!

veletrh


Od 19. do 22. března se v Německu koná mezinárodní veletrh FENSTERBAU FRONTALE 2024. Spolu s významnými stavebními firmami se na něm představíme i my s výrobky Eko-Oken. 

Tradice norimberského veletrhu sahá až do roku 1949, kdy se místní výrobci skla a oken kvůli finančním potížím rozhodli uspořádat veletrh použitých strojů a nástrojů. Dnes se každé dva roky scházejí firmy specializující se na okenní a dveřní truhlářství, fasády a zpracování dřeva, aby předvedly to nejlepší, co mají.

V roce 2022, 13 výstavních hal, navštívilo 28 500 hostů z více než 100 zemí a 708 vystavovatelů z 33 zemí.

Jak vyniknout v džungli tolika společností? Ve společnosti Eko-Okna víme, že základem je působivý stánek. 

– V Norimberku se zaměřujeme na dřevěné produkty. Kromě toho budou hliníkové a PVC truhlářské výrobky v pěti odstínech růžové barvy. Samotný stánek bude laděn do firemních barev tedy bílé a modré – oznamuje Marzena Bauerek, vedoucí marketingu společnosti Eko-Okna.

Vzhled pomáhá přilákat hosty, ale jejich srdce si získává komplexní nabídkou a kvalitou našich produktů. Na FENSTERBAU FRONTALE budete moci vidět dřevěné okno pro pasivní výstavbu Naturo 92 a dřevěný rohový posuvný systém HST. To jsou však pouze dva z několika desítek návrhů.

– V západní části Evropy zákazníci rádi experimentují s truhlářskými výrobky, a proto přebíráme mnoho designových produktů, například otočné dveře Pivot nebo systémy Cortizo. Ve čtyřech odstínech růžové a s doplňky, jako je čtečka otisků prstů, musí působit elektrizujícím dojmem – říká Michal Obrusnik, produktový manažer pro hliník.

Jako vždy na vás budeme čekat s kávou, novinkami ze světa truhlářství a informacemi o spolupráci s námi. Představíme také naše jedinečné nástroje určené pro e-commerce.

Pavilon společnosti má číslo 7A-514 a nachází se v hale 7A.

Zveme vás ke sledování našich profilů na Facebooku, Instagramu, LinkedIn další informace najdete na našich webových stránkách. 

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů