22 února, 2024

Dřevěné truhlářství za čtyři týdny

Okna


Společnost Eko-Okna zvyšuje výrobní kapacitu, aby mohla zákazníkům dodávat dřevěná okna a dveře špičkové kvality již za čtyři týdny.

Největší oblibě se po staletí těší truhlářství. Dnes se k němu stále častěji vracíme pro jeho dekorativní kresbu, na dotek příjemnou strukturu a hřejivé kouzlo, které vnáší do interiéru.

– Eko-Okna využívají dřevo, které je přírodním materiálem s izolačními vlastnostmi. Navíc zanechává zanedbatelnou uhlíkovou stopu. Naši zákazníci si dřevěné truhlářství oblíbili – říká Adrian Nowacki, zástupce vedoucího výroby dřevěných oken ve společnosti Eko-Okna.


Rychleji než kdykoli předtím

V letošním roce se zaměřujeme na maximalizaci výrobní kapacity v oddělení dřeva. Aby bylo možné uspokojit stále rostoucí počet zakázek, bude navíc nový závod v Kędzierzyně-Koźli vyrábět dřevěná okna a dveře.

Podle nového výrobního plánu budeme zákazníkům dodávat výrobky špičkové kvality do čtyř týdnů.


Energetická účinnost na nejvyšší úrovni

Dřevěné rámy jsou velmi stabilní, pevné a robustní. Jsou lepené ze tří nebo čtyř vrstev surového materiálu. Díky tomu jsou odolné proti ohýbání a chrání tak okno před tepelnými mosty. Silnější profily mají vynikající izolační vlastnosti.

Hluboká montáž dřevěných oken od Eko-Oken umožňuje také použití silnějších zasklívacích paketů, což snižuje prostup tepla.

Výrobky řady Naturo a Esperia Life mohou být navíc vybaveny distančním rámečkem nebo tzv. teplým rámečkem, který zajišťuje ještě lepší izolaci.


Oslňující novinky

Na konci roku 2023 přibyly do naší nabídky dva nové systémy – Naturo 80 a Naturo 92. Stejně jako ostatní systémy z rodiny Naturo jsou vyrobeny z eticky získaných surovin, mají vysoké izolační vlastnosti a jsou šetrné k životnímu prostředí.

Naturo 80 nahradilo Naturo 76, má montážní hloubku 80 mm a Uw 0,9*, což je ideální pro energeticky úsporný dům.

Naproti tomu Naturo 92 je dřevěný profil s největší montážní hloubkou 92 mm v historii oken Eko-Oken. Je nástupcem profilu Naturo 88 a jeho Uw se rovná 0,77* a odpovídá požadavkům pasivní výstavby.

Pro zákazníky, kteří mají obzvlášť rádi design, jsme připravili aktualizovanou nabídku povrchových úprav dřevěných truhlářských výrobků. K dispozici je široký výběr možností: barvy z palety mořidel, palety RAL, ale i bezbarvý lak, bezbarvá impregnace. Je také možné objednat truhlářské výrobky v surovém dřevě.

Neváhejte se obrátit na našeho prodejního poradce, který vám poskytne bližší informace a objedná nejvhodnější truhlářské výrobky.

* Pro Ug = 0,5 (rámeček Ultimate). Výše uvedená hodnota Uw je zadána pro referenční okno s těmito rozměry 1230 x 1480 mm.

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů