25 června, 2024

Dexxo Compact 750 io: pohodlí pro výrobce, distributory a uživatele

Vrata


Náš nový pohon pro sekční vrata, Dexxo Compact 750 io, bude chválen nejen uživateli, ale také instalátory.


Dexxo Compact 750 io se stále více objevuje v pohonech a příslušenství pro garážová vrata. Díky snadnému použití by se mohl stát hitem mezi distributory i uživateli.


Zákazník získá snadno použitelný a spolehlivý pohon

– Prioritou je vždy spokojenost koncového zákazníka s produktem – zdůrazňuje Janusz Fałowski, produktový ředitel pro vrata.

Dexxo Compact 750 io má mnoho skrytých funkcí a výhod, včetně minimální spotřeby energie v pohotovostním režimu, automatického zastavení v případě překážek a továrně spárovaných dálkových ovladačů a LED osvětlení integrovaného v krytu.

Mezi možná doplňková zařízení patří fotobuňky, baterie pro nouzové napájení a integrace se systémem inteligentní domácnosti fungujícím na bázi jednotky TaHoma® switch. Díky integraci se systémem smart home, můžeme vrata ovládat na dálku.


Programování za méně než 90 sekund

Distributoři očekávají snadnou instalaci a ovládání. Dexxo Compact 750 io splňuje tyto požadavky

– Inicializace pohonu vyžaduje pouze stisknutí tlačítka 'set', což spustí proceduru Plug&Play. Stejně důležitá je kompatibilita s aplikací Serve-e-Go. V případě poruchy se servis může na dálku připojit k pohonu, což urychlí proces identifikace závady a obnovení funkčnosti garáže – říká Przemysław Kuczera, konstruktér sekčních vrat.

Kontaktujte naše obchodní oddělení, abyste se dozvěděli více o kompletní nabídce sekčních vrat. Připomínáme, že veškeré podrobné informace o produktech najdete na platformě znalostí benefit.

Sdílejte

Podívejte se také na


Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241
KRS: 0000586067

Olszyny 9
44-373 Wodzisław Śląski

Naftowa 23
47-225 Kędzierzyn-Koźle