10 června, 2024

Cortizo Bifold Plus – nový systém skládacích dveří

Posuvné systémy


S potěšením oznamujeme, že novinka od Cortizo, Bifold Plus, je nyní dostupná v nabídce Eko-Okna.

Náš nový skládací systém, Cortizo Bifold Plus, se vyznačuje nejen štíhlejšími profily než všechny dosud dostupné systémy. Vyznačuje se také použitím tepelné přepážky, což není typické pro standardní posuvná řešení. Co dalšího můžeme od Bifold Plus očekávat?

Tepelná izolace na úrovni 0,8 (W/m²K) přispívá k pohodlnému bydlení, stejně jako velké množství denního světla, které skládací systémy nabízejí díky rozdělení prostor bez potřeby stavby zdí.

– Jeho univerzálnost se projevuje v možnosti kombinace 7 křídel, která se mohou zavírat dovnitř nebo ven v různých konfiguracích. Pomáhají zde oboustranné kompenzační profily, které vyrovnávají i velké nerovnosti, a zaručují tak plynulý pohyb těchto velkých řešení – zdůrazňuje Michał Obrusnik, Product Manager ve firmě Eko-Okna.

Systém umožňuje použití sníženého prahu a lineárního odvodnění při zachování standardního prahu. Bifold Plus také disponuje dvojitým ložiskovým systémem se stabilizátorem, který zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti křídla během otevírání a zavírání. To zaručuje bezproblémové užívání produktu po mnoho let.

Je to skvělý nápad pro nové terasové dveře a originální vnitřní dveře.

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067