10 dubna, 2024

COR 70 HO: nová éra interiérového osvětlení s hliníkovými okny

Okna


Vítejte ve světě moderních oken. COR 70 HO nabízí nejen vynikající technické parametry, ale také výjimečný design.

Do skupiny hliníkových systémů se připojuje další unikátní produkt Cortizo. Jeho estetické hodnoty a množství přirozeného světla, které propouštějí do interiéru, jsou bezkonkurenční.


Štíhlá konstrukce, hodně světla

Okno má drážku "euro", skryté křídlo a výjimečně štíhlý rám. Všechny tyto prvky přispívají k nádherně štíhlému vizuálnímu efektu. A to vše při zachování velmi stabilní konstrukce odolné proti povětrnostním vlivům.

– Vzhledem k tomu, že zvenčí viditelný průřez je pouze 66 mm, zvětšuje se plocha zasklení, která může dosáhnout až 85% celkové plochy okna – říká Michał Obrusnik, produktový manažer hliníkových výrobků ve společnosti Eko-Okna. 

Interiéry jsou maximálně prosvětlené a pobyt v domě je příjemný. 

A co venku? COR 70 HO byl navržen tak, aby navzdory své klasické funkčnosti vypadal jako pevné okno, neboli fix. Výsledkem tohoto designu je konzistentní, minimalistická fasáda budovy, kterou lze obdivovat jako moderní umělecké dílo.


Optimální teplota, daleko od shonu

Výhody námi představované novinky však nekončí jejím designem. Kromě světla přináší do domácnosti také teplo a ticho. 

– Výrobek má velmi slušný součinitel prostupu tepla 1,0 [W/m²K]*. To je způsobeno tepelným mostem o šířce 35 mm a polyolefinovou pěnou umístěnou v rámu a křídle, které přispívají k energetické účinnosti řešení – dodává Michał Obrusnik. 

Kromě toho náš systém zaujme vynikající schopností tlumit hluk, které je dosaženo díky zasklení o tloušťce až 46 mm.


Nadprůměrná životnost na léta

Testy AEV potvrzují vynikající vodotěsnost, vzduchotěsnost a odolnost tohoto systému proti větru. To zaručuje nejvyšší úroveň ochrany před nepříznivými povětrnostními podmínkami.

COR 70 HO je víc než jen okna. Je to symbol pohodlí domova.

Obraťte se prosím na svého obchodního zástupce pro získání podrobné nabídky a ověření dostupnosti produktu.

*pro okno 1000 x 2200 mm s Ug 0,6 (varianta HI+), se dvěma těsněními a třemi komorami.

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů