10 ledna, 2024

BUDMA 2024 – zaměřujeme se na technologie a inovace!

VELETRH


Na veletrhu BUDMA 2024 v Poznani představíme novou verzi aplikace eko4u. Toto inovativní řešení změní způsob, jakým distributoři řídí své podnikání.

Aktualizace aplikace eko4u, která je k dispozici i pro chytré telefony, je klíčem k plné kontrole informací potřebných k efektivnímu řízení objednávek, financí a dodávek ve společnosti. Jedná se o první nástroj svého druhu od výrobce truhlářských výrobků určený pro distributory.

– Doporučujeme vám vyzkoušet nové možnosti aplikace eko4u na stánku společnosti Eko-Okna na letošním veletrhu v Poznani, který se bude konat od 30. ledna do 2. února 2024. – říká Natalie Kubala, vedoucí online prodeje EKO4U.

Veletrh BUDMA je skvělou příležitostí k seznámení se s našimi výrobky. Na stánku o rozloze až 200 m2 představíme mnoho novinek, například posuvný systém COR Vision. Ten přináší do interiéru neuvěřitelné množství přirozeného světla. Nebudou chybět ani spolehlivá garážová vrata INFINITI a oblíbené otočné dveře Pivot, moderní řešení, které se dobře uplatní i v tradičních stavbách.

– Nebudou chybět okenní systémy, jako je Ideal Neo, který kombinuje moderní design s vynikajícím zpracováním, a greenEvolution, vyznačující se mimořádně vysokou energetickou účinností – dodává Sebastian Zieliński, hlavní technolog – technický poradce společnosti Eko-Okna.

Každý rok navštěvuje společnost Eko-Okna na veletrhu stále více lidí. Je to vynikající příležitost k prezentaci zajímavých výrobků, navázání nových a rozvoji stávajících obchodních vztahů a také k otestování aplikace eko4u, která distributorům ušetří každý den obrovské množství času.

Speciálně pro naše zákazníky jsme připravili volné vstupenky na veletrh BUDMA 2024. Chcete-li si je vyzvednout, kontaktujte nás prosím e-mailem na adrese marketing@ekookna.pl.

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů