02 března, 2023

Bezproblémová montáž truhlářských výrobků? Použijte mobilní montážní aplikaci eko4u

eko4u


Podle průzkumů si více než 80% zákazníků kupuje okna s montáží, ale to asi víte. Koneckonců, truhlářské výrobky prodáváte denně. Víte také, že proces montáže není tak jednoduchý, jak se zdá. Právě tehdy totiž vzniká nejvíce problémů, které často vedou ke zpoždění montáže u zákazníka.

Pokud tedy:

pak to můžete změnit pomocí mobilní instalační aplikace eko4u od společnosti Eko-Okna. Přečtěte si tedy 3 důvody, proč byste si ji měli nainstalovat do svého chytrého telefonu.


1. Seznam úkolů, nástrojů, dokumentace a dokonce i montážních sestav vám pomůže řídit montážní práce

V mobilní aplikaci eko4u pro montáž vytváříte a řídíte mnoho oblastí montážních prací. Zde můžete:

Funkcí této aplikace je však mnohem více. Mobilní montážní aplikace eko4u je totiž jakýmsi "organizátorem", který shromažďuje všechny informace o montáži na jednom místě a zajišťuje bezproblémový průběh montáže. Chcete zjistit, co dalšího vám naše aplikace může "nabídnout"? Stáhněte si ji zde a vyzkoušejte její možnosti.


2. Oznámení Push usnadňují kontaktování montážních týmů

Už vás nebaví čekat, až vám montážní pracovník zvedne telefon? Máte důležitou zprávu pro zaměstnance, ale nechcete je rušit při práci? Využijte push oznámení, která vytvoříte v mobilní aplikaci pro montáž eko4u, ke sdělení důležitých informací. Přiděleným zaměstnancům se vaše zpráva zobrazí na displeji jejich chytrých telefonů , a vy si můžete být jisti, že zprávy již neuniknou jejich pozornosti.


3. Detailní náhledy zakázek zamezí chybám při přípravě montáže

V "ideální firmě" je každý zaměstnanec stejně informován a má stejný přístup k informacím. Jsme si však dobře vědomi toho, že "dokonalé společnosti" neexistují! To je vidět, když se připravujete na montáž.Protože ví každý z vašich zaměstnanců, kam se na montáž chystá? Ví, jaké jsou pokyny pro zakázku a co bude montovat? Právě tato neznalost často způsobuje zbytečný chaos a zdržení při dokončování zakázky.

Na pomoc přichází mobilní aplikace pro montáž eko4u. Díky ní se vaši zaměstnanci mohou již předem seznámit s takovými detaily plánovaných montáží, jako jsou např:

A co je nejdůležitější, zakázku si může prohlédnout každý přidělený zaměstnanec přihlášený ke svému účtu v aplikaci. Proto díky používání této aplikace pro montážní dělníky už s největší pravděpodobností nikdy neuslyšíte od zaměstnance větu "nevěděl jsem".

Máte účet eko4u a chcete si práci svých montérů organizovat v naší aplikaci hned teď?

Máte účet eko4u a chcete nyní organizovat práci montážních pracovníků v naší aplikaci? Ke stažení

Ještě nemáte účet na eko4u? Zaregistrujte se zde a získejte ještě více výhod.

Raport CAB 2023 - "Jak Polacy kupują OKNA?”

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů