17 května, 2024

Benefitní platforma Eko-Okna: Tvůj zdroj znalostí a obchodního rozvoje!

benefit


Zajímalo tě někdy, jak zůstat jednoduše v obraze s nejnovějšími informacemi o produktech Eko-Okna a získat technické znalosti? Pokud ano, máme pro tebe skvělou zprávu!


Benefitní platforma Eko-Okna je iniciativa vytvořená speciálně pro zaměstnance a distributory, kteří mohou maximalizovat výhody a mít znalosti na dosah ruky, přístupné po přihlášení.

Benefitní platforma je místem, kde najdeš všechno, co potřebuješ k rozvoji svých dovedností.


Zóna znalostí pro distributory

V zóně znalostí získáváš exkluzivní přístup k vzdělávací platformě, kde jsou pravidelně publikovány nové vzdělávací materiály.


Tutoriál produktu

Díky jasným a zajímavým materiálům můžeš proniknout do detailů produktů. Bez ohledu na tvůj zkušenostní stupeň ti pomáhají rozšiřovat znalosti o inovativních řešeních používaných ve výrobě okenního zasklení.


Certifikáty

Systém Benefit obsahuje všechny potřebné informace o normách, aby si zákazníci byli jisti, že investují do ověřených a kvalitních produktů.


Porovnávač a technický katalog

Nalezení nejlepšího řešení pro potřeby zákazníka se stává snazší než kdy dříve díky speciálním nástrojům, které ti umožní podrobně se seznámit s technickými detaily produktů.


Webináře

Platforma Benefit je také místem, kde odborníci sdílejí specializované informace o produktech během webinářů, odpovídají na vaše dotazy a představují možnosti programu eko4u.


Jak se připojit?

Stačí navštívit webové stránky benefit.ekookna.com a zaregistrovat se do systému eko4u. Tím získáš pohodlný přístup ke všem dostupným nástrojům.

Pokud máte nějaké dotazy nebo potřebujete další informace,kontaktujte náš tým benefit@ekookna.com

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067