14 dubna, 2022

benefit4u – znalost se vyplatí

benefit4u

Trh se dveřmi a okny se stejně jako všechny ostatní neustále mění. Proto je velmi důležité získat aktuální znalosti v oboru, abyste mohli držet krok se změnami. Za tímto účelem byla v roce 2021 vytvořena e-learningová platforma benefit4u, která usnadňuje získávání potřebných informací.



V následujícím článku se dozvíte, co všechno na této platformě najdete a jak ji můžete využít při své každodenní práci.



benefit4u – e-learningová platforma pro naše distributory


Internet je zdrojem znalostí. Není se čemu divit. Podle výzkumu 1 minuta na internetu v roce 2021 znamená:


Kromě toho je na celém světě denně zveřejněno více než 7 milionů blogů **. A to znamená, že je někdy obtížné hledat spolehlivá řešení a odpovědi, zejména pokud potřebujete vysoce specializované znalosti. Proto, abychom našim distributorům usnadnili získávání cenných informací, byla vytvořena znalostní databáze benefit4u.



benefit4u – proč si vybrat tuto znalostní bázi?


Naše e-learningová platforma benefit4u je především bezplatnou sbírkou znalostí z oboru oken a dveří. Najdete zde řadu praktických nahrávek, jako např.:


Cílem těchto materiálů je předat znalosti takovým způsobem, abyste se v krátkém čase dozvěděli co nejvíce o aktuálních řešeních v oboru oken a dveří. Uživatelé tuto formu komunikace oceňují, a proto se naše databáze webinářů a podcastů systematicky rozrůstá. Jen za poslední měsíc (březen 2022) jsme nahráli více než 400 minut webinářů v 7 jazycích za účasti našich odborníků z různých oblastí, které byly zhlédnuty 1713krát.


Prohlížení našich kurzů v benefit4u v březnu 2022
Zdroj: vimeo.com

Vzrůstající zájem o naše webináře a podcasty nepřišel jen tak z ničeho nic. Koneckonců předáváme znalosti o našich produktech a platformách, které naši distributoři potřebují při své práci. Doposud jsme se zabývali například těmito tématy:

  • nový eko4u,

  • vnější kryty.

  • garážová vrata,

  • ploty a brány,

  • pergoly,


Ale to není všechno! Stále existuje mnoho zajímavých online setkání, kde najdete spolehlivé a praktické informace.



Co dalšího – kromě webinářů nebo podcastů – můžete v benefit4u najít?


E-learningová platforma benefit4u není jen o školení. Je to také místo, kde najdete potřebné, neustále aktualizované dokumenty užitečné při každodenní práci:

  • technické katalogy,

  • záruční listy.

  • návod k instalaci,

  • certifikáty,


Víme, že se jedná o nezbytné materiály, a proto je díky online dostupnosti můžete použít kdykoli a kdekoli. Kromě toho benefit4u nabízí slovník, který je sbírkou znalostí pro všechny zájemce o témata ze světa oken, dveří (a nejen jich). Najdete zde vysvětlení odborného pojmenování používaného v oboru, které vám rozhodně pomůže zorientovat se ve spleti odborné terminologie. Platformu benefit4u doplňují často kladené dotazy, ve kterých odpovídáme na nejčastější otázky týkající se našich platforem.



benefit4u – takovou sbírku znalostí oceňují naši distributoři


Je třeba přiznat, že právě rozmanitost poskytovaných materiálů má vliv na rostoucí popularitu naší znalostní databáze benefit4u. Nejlepším důkazem je počet vytvořených účtů. Každý měsíc přibývá nových uživatelů, což je pro nás jasný signál, že tato platforma je opravdu potřebná a užitečná. To potvrzují i naše statistiky. Z nich vyplývá, že v průměru se počet nových uživatelů benefit4u oproti červnu 2021 zvýšil 7 krát.


Dynamika založených účtů na benefit4u na měsíční bázi [%].
Wykres - dynamika popularności bazy wiedzy benefit4uZdroj: vnitřní údaje.


Na závěr...


V každém oboru jsou důležité aktuální znalosti. Přestože na internetu najdete mnoho blogů, platforem s webináři nebo podcasty, jejich vyhledávání může být časově náročné. Proto chceme, aby naše e-learningová platforma byla založena na aktuálních znalostech a informacích, které naši distributoři potřebují. Rostoucí obliba naší znalostní báze potvrzuje, že to byl dobrý krok ke zlepšení jejich práce. Pokud tedy chcete s námi rozvíjet své produktové a technické znalosti, vyplatí se využít platformu benefit4u. Máte dotazy k našim platformám? Získejte bezplatnou konzultaci s naším specialistou na podporu prodeje e-shopů ještě dnes a dozvíte se více.


* Zdroj: Domo
** Zdroj: Internet live stats

Sdílejte

Podívejte se také na

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou IT data uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. počítači, tabletu, smartphone atd.), která webový prohlížeč odešle serveru pokaždé, když z tohoto zařízení navštívíte webové stránky na internetu. Informace o zpracování Vašich osobních údajů